Ljus lägenhet, centralt läge i Béziers

Lägenhet 2 Bedroom 1 Bathroom

Lägenhet centralt i staden Béziers. Boyta 91 kvm, ljust och luftigt vardagsrum med katedraltak och marmorgolv, utsikt över ett mysigt torg!

Kontakta Karin

Nytt pris! (FRB176) Ljus lägenhet på tredje våningen i ett gediget hus centralt i staden Béziers, med utsikt över ett levande torg och många restauranger och affärer precis “runt hörnet”.

Lägenheten är i två plan och har en boyta på 91 kvm. Vid entrén nere i gatuplan finns ett förråd med plats att förvara cyklar.

På tredje våningen har du en korridor på 9 kvm och luftigt vardagsrum på 29 kvm, med katedraltak, synliga takbjälkar och marmorgolv.

Det finns en trappa upp till ett loft med sovrum på 18 kvm, wc och handfat och det finns ett förrådsutrymme med lågt i tak.

Bredvid vardagsrummet ligger köket på 16 kvm.

 

Du har även ett sovrum på 11 kvm på denna våning och badrum på 4 kvm med dusch, handfat och wc samt tvättstuga, plats för tvättmaskin.

 

Från fönstren har du fri utsikt mot torget, med restauranger.

Lägenheten har marmorgolv, uppvämning med el och luftkonditionering, el-styrda fönsterjalusier.

Den årliga fastighetsskatten ligger på 950€ och avgifterna till föreningen co-proprieté är på ca 200€ inkl försäkring för byggnaden.

Tillgång till parkering i bilgarage kostar 350 € per år.

Du har gångavstånd till all service, torgmarknad och affärer, tågstation med snabbtåg till bl a Paris och Barcelona, och det finns flygbuss till den lokala flygplatsen med direkt anslutning till Skavsta, London, Bryssel med flera destinationer. Det finns även lokalbussar till stränderna vid Medelhavet, strax utanför stan.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FRB176 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.