Litet byhus

Byhus 2 Bedroom 1 Bathroom

Litet byhus på 50 kvm, en populär by med badplats i floden Orb.

(FCC62) Litet byhus i en levande by med bra service (affärer, restauranger, bagerier, apotek mm), 25 minuter från staden Béziers. Det finns badplats i floden Orb och du kan hyra kanot i närheten.

Här finns en boyta på 50 kvm. På bottenvåningen ligger kök och vardagsrum på 18 kvm (med gasspis och köksinredning).

En trappa upp ligger hall på 2 kvm, sovrum 13 kvm med inbyggd garderob.

På andra våningen finns ytterligare ett sovrum på 12 kvm med inbyggd garderob och badrum på 3 kvm med dusch, handdukstork, handfat och wc.  Det finns även ett vindsrum/förråd på 15 kvm, som nås via en trappstege.

Uppvärmning med el. Tvåglasfönster. Framtagna stenväggar och träbjälkar, klinkergolv. Det finns en offert på termitbehandling med garanti, för 2805 €.

Energivärde F, dvs åtgärder behöver göras för att förbättra energikonsumtionen. Beräknad energikostnad mellan 894€ och 1210 € per helår (index 2021, inklusive abonnemang).

Den årliga fastighetsskatten är på ca 128 €.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FCC62 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.