Liten villa, i residens med pool

Villa med pool 2 Bedroom 2 Bathroom

Liten villa med privat trädgård på 60 kvm, i ett populärt residens med pool i Pézenas.

Kontakta Karin

SÅLD! (PEZ179) Liten villa med uteplats på 60 kvm i ett populärt residens med pool, gångavstånd till centrala staden Pézenas.

Här finns en boyta på 56 kvm med två sovrum och generös privat uteplats på 60 kvm! I området finns en gemensam pool och du har privat parkering (2 platser).

På bottenvåningen har du ett öppet vardagsrum på 32 kvm med en köksavdelning (köksinredning, vask), wc och badrum med dusch och handfat.

En trappa upp ligger hall på 2 kvm, två sovrum på 9 kvm och 7 kvm samt badrum med badkar och handfat.

Det finns reversibel luftkonditionering (värme/kyla).

Den privata trädgården med uteplats är på 60 kvm, det finns ett trädgårdsförråd. I residenset som är inhägnat och med en låst grind, finns en gemensam pool.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1050€. Till bostadsföreningen betalar du ca 1200€ per år för gemensam skötsel av området.

Det är gångavstånd till “gamla stan” i Pézenas med många restauranger, antikaffärer, butiker och stor lördagsmarknad året runt. 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: PEZ179 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.