Lägenhet med terrass och garage, i toppskick!

Lägenhet 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Helrenoverad lägenhet, med terrass och eget garage centralt i staden Béziers. Toppskick!

Kontakta Karin

SÅLD! (MKK179) Helrenoverad lägenhet med terrass, centralt i staden Béziers. En lägenhet i toppskick, för dig som vill bo mitt i en livlig stad med bra service!

Boytan är på 99,27 kvm enligt Loi Carrez, och du har dessutom terrass, balkong, källarförråd och garage.

Här har du ett ljust helrenoverat kök med bra förvaringsmöjligheter och balkong, det finns luftkonditionering (värme/kyla).

Vardagsrummet är på 30,59 kvm och har dörrar ut till terrassen på 11,66 kvm.

Du har gott om plats för både matbord och soffhörna.

Vidare finns tre rymliga sovrum, med bra förvaringsmöjligheter.

Du har balkong mot baksidan (perfekt för att hänga tvätt), och det finns ett rymligt förråd på 2,65 kvm inne i lägenheten  (städförråd, resväskor etc).

Badrummet är nyrenoverat och där finns en rymlig dusch, handfat, wc och plats för tvättmaskin. Du har skön golvvärme i badrummet.

Du bor mitt i stan vid en av de stora boulevarderna, med gångavstånd till all service, affärer och restauranger; 5 minuter promenad till centrala Allée Paul Riquet i Béziers, och det finns busstation i närheten samt tågstation med snabbtåg till bla. Montpellier, Paris och Barcelona.

Den årliga fastighetsskatten ligger på ca 1481 € och till husets förening betalar du ca 100€ per månad. Den värms med centralvärme (stadsgas) och det finns även luftkonditionering. Tvåglasfönster. El- och gasinstallationer utan anmärkning.

Till lägenheten hör ett privat garage (på innergården, lätt att köra in) och det finns också ett källarförråd på 6,55 kvm. Lägenheten ligger två trappor upp och det finns port-telefon.

 

Video-visning finns, hör av dig så skickar jag en länk!


Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MKK179 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.