Lägenhet med terrasser och garage, i Béziers

Lägenhet 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Rymlig lägenhet i två plan, med tre små terrasser. Eget garage!

Kontakta Karin

(FBZ176) Rymlig lägenhet i två våningar, med utsikt och tre terrasser.

Här har du en boyta på ca 130 kvm, på tredje våningen i ett residens utan hiss. Du har en matsal på ca 25 kvm, med stort fönster och köket är på drygt 10 kvm (med gasspis, ugn (el), diskmaskin, kyl och fläkt) och dörr till en terrass på 5 kvm, med utsikt.

På nästa våning har du ett stort vardagsrum på ca 40 kvm, sovrum 17 kvm med stort fönster mot en terrass på 6 kvm, sovrum 9 kvm med garderob och liten terrass, badrum med dusch, dubbla handfat, handdukstork och separat wc samt sovrum på drygt 12 kvm.

Lägenheten ligger i ett säkert residens och du har ett privat garage.

Till bostadsföreningen (co-propriété) betalar du ca 180€ pr månad, inklusive vatten, underhåll utomhus och inomhus. Lägenheten värms med centralvärme (stadsgas), med egen gasbrännare (från 2011), på det första våningsplanet finns även luftkonditionering.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1600 €.

I staden har du tillgång till all service, många restauranger, lokal flygplats, tågstation med snabbtåg (Paris 4 tim, Barcelona 2 tim) och du har mindre än en halvtimme till Medelhavets stränder.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FBZ176 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.