Lägenhet med terrass, i residens med pool

Lägenhet 1 Bedroom 1 Bathroom

Lägenhet i residens, med tillgång till stor trädgård och två pooler. Säljs möblerad.

(FAA236) Denna lägenhet ligger i ett annex till ett fd kloster med lugnt läge bland vinfälten och i området finns två gemensamma pooler och en parkliknande trädgård på hela 9645 kvm.

Du har några km till de närmaste byarna med service och ca 10 km till staden Pézenas.

 


Lägenheten säljs möblerad och har en boyta på 66,5 kvm ( loi carrez) + 43 kvm ( ej loi carrez) och en privat terrass på 20,5 kvm.

 

På bottenvåningen har du ett öppet kök och vardagsrum på 41 kvm, loft på 5 kvm, förråd 10 kvm, sovrum 30 kvm och badrum med badkar och handfat på 4 kvm, samt separat wc.


Uppvärmning med el; el och rör är nya.

Det är inte tillåtet med husdjur på residenset.


Om du vill hyra ut kan du räkna med en intäkt på 550 €/760 €/950€/1050€, beroende på säsong och ett företag på plats har hand om uthyrning.


Priset är inte förhandlingsbart.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 550 €. Avgiften till föreningen (co-propriété) är på ca 1200€ per år, inklusive underhåll av trädgården, poolerna osv.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FAA236 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.