Lägenhet med stor terrass, i Béziers

Lägenhet 3-4 Bedroom 1 Bathroom

Renoverad lägenhet på bottenvåningen, med stor terrass i sydläge, i staden Béziers.

Kontakta Karin

(FBB221)Lägenhet på bottenvåningen i en mindre fastighet, med promenadavstånd 10 minuter till centrala Béziers.

Lägenheten är renoverad och boytan är på ca 148 kvm, och det finns et privat uteplats på ca 28 kvm i sydläge, allt i ett plan.

Vardagsrummet är rymligt (ca 32kvm) och har dörrar ut till terrassen, det finns även matsal på 15 kvm.

Köket på ca 13 kvm är nyinstallerat, med köksinredning, ugn, fläkt och spishäll.

Vidare finns en hall på ca 15 kvm, och tre sovrum på 17 kvm + 15 kvm + 12 kvm samt nytt badrum med dusch och wc. Det finns ett mindre sovrum/arbetsrum på 8 kvm och tvättstuga, klädkammare. Det finns även ett källarförråd.

Terrassen på 28 kvm har grillplats.

Det finns reversibel luftvärme/kyla. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1840 €. Avgiften till co-propriété är ca 50 € per år.

I staden Béziers har du tillgång till all service, många affärer och restauranger, tågstation med tåg direkt till bla Paris och Barcelona samt lokal flygplats med direktflyg till bla. Bryssel, London, Paris, Düsseldorf och ca 45 minuter till flygplatsen i Montpellier.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FBB221 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.