Lägenhet med glasveranda, tillgång till pool

Lägenhet 2 Bedroom 2 Bathroom

Renoverad lägenhet i markplan, med glasveranda, uteplats och tillgång till residensets två pooler.

Kontakta Karin

(ALI225) Renoverad lägenhet i markplan, i ett semester-residens beläget i ett fd kloster, nära Pézenas. Perfekt för dig som vill ha lugn och ro och samtidigt möjlighet att hyra ut när du själv inte är på plats.

Denna lägenhet ligger på bottenvåningen i en större fastighet och du har tillgång till områdets två pooler och parken på drygt 9500 kvm runt huset.

Fastigheten ligger för sig själv mitt bland vinfälten med ca 2,5 kvm till ett par byar med service som café, affär, bageri och du har ca 10 minuter till staden Pézenas.

 

Din privata boyta är på ca 80 kvm och det tillhör även en privat uteplats närmast verandan, på ca 70 kvm.


Det finns ett utrustat kök med matplats på ca 20 kvm (köksinredning, spis, ugn, diskmaskin, tvättmaskin, kyl och fläkt).

Intill köket ligger glasverandan som kan användas året runt, på ca 20 kvm.

Det finns ett sovrum på ca 18 kvm med privat badrum (dusch, handfat och wc) och ett sovrum på 12 kvm som också har privat badrum (dusch, handfat och wc).

Lägenheten värms med el-element, det är ny el och nya rör, nya golv av travertin. Den årliga fastighetsskatten är på ca 500 €.

För den gemensamma servicen i området (skötsel och tillgång till två pooler och parken) betalar du ca 960 € per år. Det finns en gemensam parkeringsplats på området. 

Vill du hyra ut lägenheten kan du räkna med en intäkt på mellan 750€ och 1200€ per vecka, beroende på säsong (uthyrningsföretag finns).  Obs att husdjur inte är tillåtna på området.

 

Välkommen med din intresseanmälan för denna bekväma lägenhet i markplan!
Ange gärna ID: ALI225 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.