Hus med tre bostäder, terrass och garage

Byhus 6 Bedroom 6 Bathroom 1 Garage

Rymligt hus med tre separata lägenheter, garage och terrass. Intressant för uthyrning/generationsboende/vänner som vill dela hus!

(FMM289) Renoverat byhus med gård och terrass, och tre separata bostäder. En perfekt fastighet för dig som vill ha en egen bostad och även hyra ut.

Framför huset har du en gemensam gård på 60 kvm.

De olika bostäderna:

 

Lägenhet 1, 83 kvm: Här har du boende i ett plan; entré 11 kvm, kök och vardagsrum på 27 kvm och sovrum 18 kvm med badrum(dusch, handfat, bidet och wc) samt sovrum 12 kvm med duschrum (dusch, handfat och wc).

 

 

Lägenhet 2, 89 kvm: Denna lägenhet har tre våningar och terrass. Det finns garage på 40 kvm. På bottenvåningen har du ett vardagsrum på 37 kvm.

En trappa upp finns hall, kök 10 kvm med dörr till terrassen på 9 kvm samt sovrum på 18 kvm med badrum (dusch, handfat och wc). På översta våningen ligger ytterligare ett sovrum på 10 kvm med badrum (dusch, handfat och wc).

 

Lägenhet 3, 67 kvm: Denna lägenhet har två våningar och terrass. En trappa upp ligger hall, kök med dörr till terrassen på 10,5 kvm, sovrum 18 kvm med badrum (dusch, handfat och wc). På andra våningen ligger sovrum 10 kvm med badrum (dusch, handfat och wc).

Fastigheten är helrenoverad 2014, taket är i bra skick. Uppvärmning med el. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1320€.

Huset ligger i en levande by med tågstation, restauranger, bageri, bank, post mm, 15 minuter norr om staden Béziers,

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FMM289 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.