Hus med tre bostäder, pool och utsikt vid Canal du Midi

Vinbondehus 5 Bedroom 5 Bathroom 1 Garage

Hus med tre bostäder med pool och fint läge med utsikt vid Canal du Midi! Boyta 260 kvm med 3 kök, 5 sovrum med badrum. Unikt läge!

Kontakta Karin

(POI496) Detta rymliga hus med tre bostäder ligger i en charmig by invid Canal du Midi, med tre restauranger och affär.

Här finns en boyta på 260 kvm, renoverat med tre bostäder; 3 kök och 5 sovrum med badrum. Perfekt när du har gäster eller vill hyra ut!

Du har fin utsikt över kanalen och en pool som går att värma upp, för längre säsong. Du har 15 minuter till både Béziers och Narbonne och 5 minuter till den större grannbyn Capestang med bra service.

 

Under huset ligger garage 120 kvm och verkstadsrum 20 kvm.

På bottenvåningen ligger en separat studio med kök/vardagsrum 27 kvm (med köksinredning, spis, fläkt,vask, kyl och ugn), sovrum 14 kvm och badrum 6,6 kvm med stor dusch, dubbla handfat och wc samt hall 2,5 kvm med möjlig genomgång till den större bostaden.Där finns även hall 9,5 kvm, utgång till terrassen på 20 kvm vid poolen.

Vardagsrum 20 kvm med kök 10 kvm (köksinredning, spis, ugn, fläkt och vask). Här finns också två sovrum på 10 kvm och 14 kvm med var sina privata badrum (dusch, handfat och wc).

En trappa upp ligger stort kök/vardagsrum på hela 83 kvm (med köksinredning, dubbla spisar,ugn, fläkt, kyl och frys, diskmaskin och vask). Det finns även kamin med insats och dörrar till terrassen på 16 kvm, med utsikt.


 

Vidare finns sovrum 11,9 kvm med badrum(dusch, handfat och wc) och klädkammare, sovrum 23 kvm med badrum (badkar, handfat och wc).

Poolen på 6×3 m går att värma upp.

Tak, el och rör är i bra skick. Huset värms med el och effektiv kamin. Den årliga fastighetsskatten är ca 1500€.

Fint läge invid Canal du Midi! Att hyra båtplats kostar från 6€ per månad.

 

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: POI496 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Print Friendly, PDF & Email