Hus med trädgård och garage

Villa 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Hus med trädgård och garage, plats för pool.

Nytt pris! (FAR270) Renoverat hus med trädgård, i en levande by väster om Béziers, 13 km från Capestang vid Canal du Midi.

Huset är byggt 1965 och är helt renoverat, med ca 125 kvm boyta och har en trädgård på 459 kvm samt garage på 33 kvm.

På bottenvåningen ligger ett vardagsrum på 44 kvm med öppet kök med köks-ö, ugn, vask,induktionsspis och glasdörrar till en glasveranda på 20 kvm.

Det finns ett sovrum på 17 kvm med dressing och badrum (dusch, handfat och handdukstork) och separat wc.

En trappa upp ligger hall, sovrum 9,8 kvm med balkong, sovrum 14,5 kvm, sovrum 11,5 kvm och badrum med dusch och handfat, separat wc.

Tomten på 459 kvm är inhägnad, det finns plats att anlägga pool.

Det finns garage på 33 kvm med fjärrstyrd port.

Det är tvåglasfönster, elstyrda fönsterjalusier, reversibel luftkonditionering (värme/kyla), el-element. Thermodynamisk varmvattenberedare och solpaneler som ger en intäkt på 1300€ per år.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1230 €.

I byn finns affärer, restaurang, bageri, slaktare, supermarché mm och du har 13 km till Capestang, 6 km till Bize-Minervois med badplats i floden.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FAR270 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.