Hus med torn och trädgård, i staden Béziers

Borgarhus 2 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Hus med trädgård och garage i staden Béziers. Boyta 97 kvm, bevarade originaldetaljer som torn med skiffertak mm. Plats för pool i trädgården.

Kontakta Karin

(FFB214) Detta hus med sitt speciella torn och skiffertak ligger precis i utkanten av staden Béziers, i en stadsdel med bra service och promenadavstånd till centrala stan.

Här finns en boyta på 97 kvm och en vind, stort garage, veranda och privat trädgård med terrass i sydläge (plats för pool).

Garaget är på 26,5 kvm, med elektrisk port-öppning.

En trappa upp ligger entré 8,5 kvm, tvättstuga 6 kvm, vardagsrum på 13,5 kvm med stuckatur och dörrar ut till balkong.

Det finns ett matrum på 12,5 kvm och kök på 8,8 kvm ( med skåp, spis, ugn, micro) och salong på 12,6  kvm med öppen spis, wc och trätrappa till nästa våning.

Två trappor upp har du ett sovrum på 12,5 kvm (med inbyggda garderober och stor balkong), sovrum på 13 kvm med balkong och badrum på 14 kvm med dusch, handfat och separat wc.

Tre trappor upp finns vinden med rum på 15,5 kvm och 3 kvm, att renovera/inreda efter behov.

I trädgården på 321 kvm finns fruktträd och terrass i sydläge, det finns även en större terrass för matplats i skuggan, förrådshus och om du vill kan du installera en pool.

 

 

Det finns reversibel luftkonditionering (värme+kyla), tvåglasfönster, vedkamin. Den årliga fastighetsskatten är på ca 300 €.

Det finns bevarade originaldetaljer som takrosetter, trappa, takspiror och tak med skifferplattor.  Huset är i generellt bra skick, men räkna med att uppdatera interiören en del.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FFB214 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Print Friendly, PDF & Email