Hus med terrasser, för 1-2 personer i Agde

Att hyra! 1 Bedroom 2 Bathroom

Välrenoverat charmigt byhus med två terrasser, i "gamla Agde". Uthyres veckovis till 1-2 personer. Städning, lakan och handdukar samt cyklar ingår. Cykelavstånd till Medelhavet.

Välkommen att hyra ett exklusivt 1500-talshus i genuin miljö,  i en gränd i den historiska delen av staden Agde i Languedoc!

Huset har 85 kvm bostadsyta, fördelat på tre våningar, och är varsamt renoverat till fullt modern standard och komfort.

 

Innanför porten till gränden går en kort korridor som öppnar sig till en hall samt ett stort vackert vardagsrum med gamla takbjälkar, framtagna lavastenar, braskamin och smakfull möblering.

 

Trappan från 1800-talet leder upp till ett stort modernt kök med ett matbord för sex personer och ett angränsande dusch- och toalettrum.

Även här är de gamla takbjälkarna framtagna.

I anslutning till köket ligger en trivsam terrass där man kan äta sin frukost eller njuta av ett glas vin på eftermiddagen eller kvällen.

Trappan leder vidare till våning tre och det fräscha sovrummet med dubbelsäng och ett stort badrum samt en rymlig klädkammare.

Trapphusets översta del avslutas med uppgången till en liten takterrass med cafémöblering och utsikt över den gamla stadens kyrktorn och takåsar från skilda perioder.

De flesta dörrar är trärena och mycket gamla och många fönster har handblåst glas.
Ägarna till huset är ett svenskt par som helst vill hyra ut till andra par som är aktsamma och uppskattar såväl husets charm som den omgivande miljön.

 

Agde är en levande stad med bagerier, matvaruaffärer, konstgallerier och ett stort utbud av restauranger och caféer. Staden ligger vid floden Hérault och det är bara 4 km till Medelhavets stränder dit man enkelt kan ta sig på cykel. Två cyklar finns att låna i huset. Det finns gott om utflyktsmål i de nära omgivningarna, lämpliga för promenad eller cykling.

Vill man utforska lite mer av trakten kan man enkelt ta tåg eller buss från den närbelägna järnvägsstationen. Bil är inte nödvändigt att ha men går att hyra om man vill.

Delar av året finns direktflyg Arlanda-Béziers/Agde med Ryanair. Det finns även lokal flygplats i Montpellier, och därifrån tar tåget ca 30 minuter till Agde.  Det går också tåg till Agde från Paris, Marseille och från Barcelona. Det tar cirka 15 minuter att gå från buss/järnvägsstationen till huset.

Välkommen med din intresseanmälan direkt till ägaren för att hyra detta hus via mail till: agneta.hellstrom@sinus.se


Pris: 5500 SEK/vecka. Lakan, handdukar och städning ingår.

Ej rökare. Ej husdjur.

 

Avbokning: endast om det av sanitära skäl är omöjligt att resa inom eller till Frankrike kan du avboka din vistelse utan kostnad.

VID HYRESFÖRMEDLING ANSVARAR ÄGAREN ENSAM FÖR BOKNINGEN OCH ATT HUSET STÄMMER ÖVERENS MED BESKRIVNINGEN OCH ÄR I STÄDAT SKICK VID DIN ANKOMST.