Att hyra!

Hus med terrass, att hyra i Pézenas

Charmigt stadshus med mysig terrass i kulturstaden Pézenas. Tre sovrum, plats för 8 personer, samt rymligt kök, vardagsrum och garage.

Kontakta Karin

(ID: HYRAPEZ) Välkomna att hyra detta nyrenoverade byhus med terrass och plats för 6-8 personer i den fantastiska medeltidsstaden Pézenas i sydfranska Languedoc.

 Pézenas är en livlig småstad med många bra restauranger och hantverksbutiker. Staden är också centrum för regionens antikhandlare. Under sommaren så blommar teater- och musiklivet upp mycket inspirerat av Molière som bodde i Pézenas under många år. Varje lördag är det stor marknad i Pézenas med lokala och regionala specialiteter. Huset är också perfekt för er som letar hus i regionen, med mysiga byar i närheten.
 Medelhavet ligger på 20 minuters köravstånd och lockar med milsvida stränder. Vill man vandra så styr man kosan upp i bergen till någon av de vackra vandringsleder som finns. Det finns 3 golfbanor i närheten.

Huset, maison Monet ligger på en stillsam gata i de centrala delarna av Pézenas. Det är ett rustikt hus i två våningar med både terrass och garage, vilket hör till ovanligheterna i staden.

Entreplan, Stort garage och förråd med tvättmaskin.

Våning 1, Fullt utrustat kök med spis och ugn, kyl-frys, micro, diskmaskin. Öppen planlösning mot vardagsrumsdelen med soffa, fåtöljer. TV och musikanläggning. 2 rymliga sovrum med franska balkonger, ett med 160 cm bred dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Rymligt badrum med dusch och toa. Terass på 40 kvm med utsikt över ett litet torg.

Våning 2. Ett stort sovrum på 30 kvm med dubbelsäng och två bäddfåtöljer. Rymligt badrum med toa och dusch.

Trådlöst internet på alla våningar.

I priset ingår sänglinne, handdukar och slutstädning. Bytesdag lördag.
Ej husdjur pga allergi i familjen.

Kommunikationer; Flyg med Ryanair till Béziers som är vår närmaste flygplats ca 2,5 mil till Pézenas. Montpellier ca 5 mil. Girona airport ca 21 mil.

 

Pris högsäsong 9500:- per vecka (juni – september) lågsäsong 6900:- per vecka.

Välkommen att höra av dig om du vill hyra detta rymliga hus med terrass centralt i Pézenas!

 

(ID:HYRAPEZ)

Maila karin@husilanguedoc.se

ÄGAREN ANSVARAR ENSAM FÖR ATT HUSET STÄMMER ÖVERENS MED BESKRIVNINGEN OCH ÄR I STÄDAT SKICK VID DIN ANKOMST.