Hus med gästrum, torn och utsikt!

Byhus 5-6 Bedroom 4 Bathroom

Unikt hus från 1300-talet med privat innergård, torn och terrasser med underbar utsikt. Fullt av genuina detaljer!

Kontakta Karin

SÅLT! (FQQ275) Unikt hus från 1300-talet, med torn, gästbostad och utsikt! I en levande by 30 minuter från Béziers, 25 minuter från Narbonne.

Här finns en boyta på hela 194 kvm, med 5-6 sovrum, två kök och en gård med en liten pool för att svalka sig varma dagar. Det finns två terrasser och från tornet har man 360° utsikt!

Det finns en gästbostad (GÎTE) med separat ingång; på bottenvåningen ligger kök 13 kvm  och en trappa upp finns ett sovrum på 11 kvm med badrum (dusch, handfat och wc).

I huvudbyggnaden finns en boyta på ca 170 kvm. På bottenvåningen har du en salong på 22 kvm med öppen spis (med insats) och luftkonditionering, kök på 19 kvm med kyl, stor gas-spis, vask, originalgolv och dörr som vetter in mot gården.

I tornet finns på bottenvåningen wc med handfat. En trappa upp till vänster ligger salong/sovrum på 24 kvm, badrum med dusch, handfat och wc, sovrum 20 kvm med luftkonditionering och dörr till en uteplats på ca 10 kvm.

En trappa upp till höger ligger en korridor, magnifikt badrum på 13 kvm med badkar, vackert handfat, dusch och wc.

 

På andra våningen till vänster ligger sovrum på 21 kvm med badrum (dusch, handfat och wc) och en privat terrass på 20 kvm med härlig utsikt.

På andra våningen till höger ligger ett sovrum på 13 kvm med badrum (dusch, handfat och wc).

På tredje våningen finns ett mindre sovrum på drygt 5 kvm med en stege som leder till tornets topp. Överst finns en liten terrass på 5 kvm med fantastisk utsikt, 360° !

Entrén till huset går via en härlig gård på 80 kvm (utan insyn) och en liten bassäng (bad för 1 person).

Det finns både en mängd bevarade originaldetaljer och bra standard med tvåglasfönster, kamin, luftkonditionering (värme/kyla) och tak i bra skick.

Den årliga fastighetsskatten är endast på ca 380 €. Parkering finns mittemot huset. Möjligt att hyra ut gästbostaden/ perfekt för egna gäster.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FQQ275 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.