Hotell-restaurang med pool

Hotell 15 Bedroom 14 Bathroom

Hotell-restaurang med 13 sovrum+ badrum och privat bostad, trädgård 2300 kvm med pool. För dig som vill satsa på en egen verksamhet!

Kontakta Karin

(MAR695) Fd. 3-stjärnigt hotell med restaurang, i en charmig by nära Roujan och Pézenas. Perfekt för dig som vill starta en egen verksamhet! 

Här finns proffsutrustat kök, matsal på 134 kvm och 13 sovrum med badrum samt en privat bostad. Trädgården är på 2300 kvm, med pool.

På bottenvåningen ligger reception 25 kvm, vardagsrum 30 kvm och matsal 134 kvm med bar (vask och kyl).

Det professionella köket är på 70 kvm, hall 15 kvm och det finns badrum (dusch+handfat) och separat wc samt tvättstuga.

Det finns även ett sovrum 23 kvm på bottenvåningen, anpassat för rörelsehindrade, med dusch, wc och handfat.

En trappa upp  (189 kvm) ligger sovrum för 4 personer med badrum (dusch, handfat och wc), sovrum för 3 personer med badrum (badkar, handfat och wc)  och 6 sovrum (dubbelrum) med privata badrum (dusch, handfat och wc), två större sovrum för 3 personer med badrum (dusch, handfat och wc).

En trappa upp med ingång från trädgården (85 kvm) ligger en svit med två sovrum med badrum (badkar, dusch, handfat och wc), och ännu en svit med två sovrum och badrum (badkar, handfat och wc).

Det finns en privat bostad med kök 13 kvm (utan utrustning, med vatten/avlopp), vardagsrum-veranda 30 kvm, sovrum 13 kvm och sovrum 15 kvm, badrum 5 kvm med badkar och handfat, separat wc.

Utomhus finns stenlagd terrass, uppvuxen trädgård med pool 9×4 m, parkeringsplats för 13 bilar, privat trädgård 600 kvm med uthus på 30 kvm, många fruktträd.

Huset värms med centralvärme (gas, används ej fn).  Taket är i bra skick, det finns tvåglas-fönster och air condition.

Räkna med att förnya en del av inredningen. 

Den årliga fastighetsskatten är ca 2800€.

 

Perfekt för dig som vill starta en egen verksamhet i en charmig by med bra läge, nära den större orten Roujan! Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MAR695 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

 

Print Friendly, PDF & Email