Härligt borgarhus med trädgård

5 Bedroom 4 Bathroom 2 Garage

Välrenoverat borgarhus med härliga trädgårdar och gästhus med egen ingång, stora garage. Fina bevarade originaldetaljer!

Kontakta Karin

(FMU369) Välrenoverat borgarhus med trädgårdar och gästhus, mitt i en levande by med bra service, nära staden Béziers.

Här finns en boyta på hela 300 kvm, med bevarade originaldetaljer som golv, dörrar, målningar mm.

På bottenvåningen har du en entré med originalmålning, korridor på 19 kvm med originalmålningar, wc, vardagsrum på 19,5 kvm med öppen spis av marmor och balkong.

Köket på 16 kvm har en köks-ö i massiv marmor med  vask, ugn (Lacarche), gasspis, tvättmaskin (Miele) och det är access till gästhuset intill. Matsalen är på ca 48 kvm med balkong och originaldetaljer.

En trappa upp ligger ett sovrum på 14 kvm med badrum, klädförvaring samt balkong, sovrum 20 kvm med eget badrum, klädförvaring och balkong, sovrum 18 kvm med eget badrum, klädförvaring och sovrum på 15,5 kvm.

Det finns även ett gästhus med egen ingång och privat trädgård: Köket är på 18,5 kvm med ugn, vask, gasspis, kyl/frys (SMEG). Det finns ett sovrum på 14 kvm, wc och badrum med badkar, dusch och handfat. Här finns även en ateljé/verkstad på 36 kvm som kan användas som vardagsrum.

Vidare finns ett garage på 63 kvm, vinkällare 15 kvm, stall 28 kvm och garage 83 kvm (med värmepanna).

Tomten är på ca 880 kvm med trädgård framför huset och stor parkering bakom huset + trädgård till gästhuset, med fikonträd. Lättskött med häckar, fruktträd, fontän och flera matplatser. Dubbel trappa leder upp till den magnifika originaldörren.

Huset är renoverat av hantverkare, inkl. el (2017), uppvärmning, kök, badrum och reparation av originalmålningarna +nytt tak för 12 år sedan. Huset värms med centralvärme(oljepanna).  Möbler och utrustning ingår (utom personliga detaljer).

 

En översiktlig planritning finns, mailas på begäran.

Du har gångavstånd till service i byn som bagerier, affärer, restauranger, caféer och det är nära till bad i floden Orb, ca 15 minuter till staden Béziers och en halvtimme till Medelhavets stränder!

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FMU369 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.