Gediget stenhus med stor trädgård och pool

Stenhus med pool 4 Bedroom 3 Bathroom

Gediget stenhus med stor trädgård och pool. Lugnt läge i en liten by nära Aniane.

Kontakta Karin

(FPC418) Gediget stenhus i en liten by nära Aniane, med en halvtimme till staden Montpellier och ca 50 minuter till Béziers.

Med lugnt läge i byn vid den gamla stadsmuren ligger detta gedigna stenhus. Här finns ca 158 kvm boyta och en stor tomt på 1963 kvm med terrasser, utsikt  och pool.

På bottenvåningen ligger sovrum på 13,5 kvm, med stort badrum (dusch, handfat, handdukstork), sovrum 11 kvm med duschrum (dusch, handfat och handdukstork) och separat wc.

Det finns även förråd och sommarkök på 11,5 kvm med vask, och öppen spismed fläkt, och förråd 4,5 kvm med hyllor. Det finns även en terrass på 21 kvm. En trappa upp ligger ett rymligt öppet kök/vardagsrum på 65 kvm med öppen spis, köksinredning och stora valv.

Det finns två sovrum, dörr till terrassen och badrum med dusch, handfat och wc.

Trädgården är lättskött, med bevattningssystem, träd och buskar, trädgårdsland och hönsgård.  Det finns flera terrasser och en stor pool på 12×5 m, poolhus och flera uthus.

Huset är anslutet till kommunalt vatten och avlopp. Uppvärmning med el (centralvärme).

Den årliga fastighetsskatten är på ca 930 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FPC418 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.