Gediget borgarhus med pool

Borgarhus med pool 8 Bedroom 7 Bathroom 1 Garage

Gediget borgarhus med trädgård, terrass och stor pool.Generöst familjehus, bra intäkt vid uthyrning.

Kontakta Karin

(FLA749) Gediget borgarhus i en ort som är vida känd som kurort, omgiven av vacker natur, golfbana mm.

Huset är från 1870 och är renoverat år 2001. Här finns en boyta på hela 510 kvm med 8 sovrum + 7 badrum och trädgården är på 1360 kvm med Medelhavsväxter och pool.

På bottenvåningen finns en generös entré på 30 kvm, med originaldörrar.

 

Salongen är på 50 kvm med två dubbeldörrar som vetter ut mot terrassen och gården med pool, med öppen spis av vit marmor.

 

Det finns också en matsal på 15 kvm med öppen spis av svart marmor och en liten hall som leder till köket på 16 kvm ( med köksinredning Jean Richard, fläkt, spishäll, ugn, diskmaskin, kyl/frys, micro) och glasdörrar till gården vid poolen. Vidare finns tvättstuga på 8 kvm.

En trappa upp ligger hall på 30 kvm ( med ekgolv), sovrum 32 kvm med badrum (badkar/spa, dubbla handfat (granit), dusch och wc .

Sovrum 25 kvm med badrum (handfat med stenvask, dusch i massiv brons), sovrum 23 kvm med badrum (dusch, handfat och wc), sovrum 20 kvm med öppen spis av marmor, badrum 8 kvm med dusch, handfat med marmorhylla, wc.

På andra våningen ligger vardagsrum 40 kvm, sovrum 19 kvm, badrum 9,5 kvm (dusch, badkar, dubbla handfat och wc), sovrum 17 kvm med badrum (dusch, handfat och wc), sovrum 19 kvm, sovrum 14 kvm, badrum med dusch, handfat och wc samt stort skåp/förråd.

I trädgården finns en stor pool (uppvärmd) på 10×4,2 m och med rening via elektrolys (underhållsfritt).

 

Det finns en grillplats/bar med bord av granit och utedusch (solvärmd). Trädgården är inhägnad, med automatisk bevattning och det finns garage för två bilar och ytterligare parkering utomhus.

Taket är omlagt år 2007, uppvärmning med centralvärme (stadsgas). Den årliga fastighetsskatten är på endast ca 1000€. 

Möjligt att hyra ut huset för ca 4000€ per vecka under högsäsong.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FLA749 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.