Gedigen villa med trädgård och pool

Villa med pool 4 Bedroom 3 Bathroom

Lättskött och gedigen villa med saltvattenspool och Medelhavsträdgård. Boyta 195 kvm. Bra läge i en levande by, 10 minuter till Medelhavet!

Kontakta Karin

SÅLD! (FSA424) Gediget hus med generösa ytor, trädgård och pool med lugnt läge i en levande by nära Medelhavet.

 

Här finns en boyta på 195 kvm med 4 sovrum och 3 badrum. Det finns elstyrda grindar som leder in på den grusade uppfarten till huset. Den välskötta tomten är på 684 kvm, med saltvattenspool.

 

Från entrén kommer du in i en hall med wc och dörr till trädgården på baksidan.

 På ena sidan ligger det rymliga vardagsrummet på 37 kvm, med en öppen spis och dubbla glasdörrar som leder ut till trädgården på framsidan.

Det finns även ett sovrum på 25 kvm med badrum och glasdörr till en egen liten uteplats på gården vid poolen.

På andra sidan hallen ligger ett stort matrum på 32,7 kvm som delas av från köket med en barskiva av granit. Köket är fullt utrustat, med arbetsskivor av granit och intill finns ett grovkök/skafferi på 6 kvm med dörr ut till baksidan av trädgården.


Du har en matplats i skuggan precis utanför köket, för varma dagar.

En trappa upp finns en hall på 11 kvm med inbyggda garderober på ena sidan ligger master bedroom 28,5 kvm med egen dusch  och ytterligare två sovrum 17 kvm och 18 kvm (varav ett med klädkammare) och ett badrum 6,5 kvm med separat wc på den andra sidan. 

 

 

 

Trädgården är välskött och har många Medelhavsväxter och träd, den är lättskött med grusytor och automatbevattning och har ett fint poolområde med saltvattenspool och sommarkök, samt en utelounge för måltider i skuggan. Det finns en liten gård på baksidan med brunn.


Huset passar både som permanentbostad och semesterhus, och vill du hyra ut finns en bra historik av uthyrning.

 

Uppvärmningen sker med centralvärme, gas, och det finns 2-glasfönster i hela huset. Det finns plats att parkera 2-3 bilar på tomten.

 

Den årliga fastighetsskatten är ca 2630 €. Det är möjligt att även köpa en del möbler.

I byn finns all service som affär, torgmarknad, café, restauranger och du har 10 minuter till stränderna vid Medelhavet, 20 minuter till den mysiga staden Narbonne.

Välkommen med din intresseanmälan för denna gedigna villa!
Ange gärna ID: PSA452 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.