Gedigen lägenhet med vackert läge

Lägenhet 2 Bedroom 1 Bathroom

Gedigen renoverad lägenhet med vackert läge vid floden, i en charmig by.

Kontakta Karin

(LAG214) Gedigen lägenhet i en av de mest charmiga medeltida byarna, med utbud av restauranger. Du har ca 40 minuter till den större orten Carcassonne med flygplats och till Medelhavet.

Lägenheten ligger i en äldre fastighet från 1500-talet, med lugnt läge mitt i byn. Här finns en boyta på ca 105 kvm, renoverat med omsorg om de gamla detaljerna (golv, öppna spisar av marmor, högt i tak, synliga stenväggar). Om du vill hyra ut periodvis är detta ett eftertraktat läge, mitt i en välbesökt by.

Du kommer in via en gemensam trapphall.

Det finns källare i bottenvåningen (möjligt att köpa dem också) med utgång direkt till floden.

Köket är på ca 37 kvm, med kök (köks-ö, diskmaskin, vask, gasspis), och underbar utsikt.

Det finns två rymliga sovrum på vardera drygt 26 kvm och badrum på drygt 9 kvm med dusch, badkar, handfat, we och handdukstork, samt extra separat wc.

Bakom fastigheten kommer du ner till flodbädden (direkt access från källaren som går att köpa; “hobbyrum” i källarvalven).

Uppvärmning sker med centralvärme (el) och det finns en vedkamin. Du kan köpa en del av möblerna om du vill.

 

Välkommen med din intresseanmälan för denna lägenhet med vackert läge!


Ange gärna ID: LAG214 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.