Gedigen fastighet med infinity-pool och utsikt

Villa med pool 5 Bedroom 5 Bathroom 1 Garage

Gediget hus byggt i traditionell stil med modern komfort, infinity-pool och garage. Vackert läge bland vinfälten, väster om Montpellier.

Kontakta Karin

(FFL901) Detta moderna hus, byggt i traditionell stil med gedigna material, ligger i närheten av staden Lodève väster om Montpellier, med 30 minuter till Béziers och 45 minuter till Montpellier.

Fastigheten ligger vackert beläget bland vinfälten, med lugnt läge och bara 5 minuter till all service. Här finns en boyta på 325 kvm och en tomt på hela 3800 kvm, med slående utsikt och infinity-pool på 10×6 m.

Unikt hus med all modern komfort och kvalitet, i en traditionell miljö.

Under huset finns en källare på 30 kvm med vattenavkalkare, centraldammsugare och varmvattenberedare. På bottenvåningen har du entré med måttbeställd entrédörr, travertingolv och trappa med handsmitt järnräcke.

Köket på 21 kvm har platsbyggd inredning, köks-ö i marmor, gasspis, köksinredning och det finns även tvättstuga 4 kvm, källare 1,7 kvm och wc. Det finns en frukostmatsal på 25 kvm, med kamin.

Vardagsrummet på 85 kvm har högt i tak och fritt hängande vedkamin (Godin).

Vidare har du sovrum 20 kvm med badrum 3 kvm, sovrum 13 kvm med badrum, sovrum/studio på 42 kvm med badrum och terrass samt köksavdelning och egen ingång (möjligt att använda som separat gîte).

En trappa upp ligger sovrum på 25 kvm med vedkamin, äldre återanvänd ekparkett och synliga bjälkar, sovrum “master bedroom”  26 kvm med återanvänt ekgolv och badkar med lejonfötter, dubbla klädkammare och privat badrum.

I poolhuset som ligger över huvudbyggnaden finns en yogalokal och ett rum på 29 kvm med köksavdelning på 14 kvm (med vedkamin) och sovrum 12 kvm med badrum.

Det finns ett garage på 5×7 m samt ytterligare parkering för flera bilar. Infinity-poolen är på hela 10×6 m och är omgiven av stenlagd terrass och en ute-lounge.

Trädgården är lätt att underhålla och innehåller bland annat en charmig damm, flera terrasser, pergolas, köksträdgård och häckar.

Fastigheten är utrustad med solpaneler vilka genererar inkomster, det finns enskilt avlopp, kommunalt vatten, centralvärme (el) och golvvärme, tvåglasfönster och centraldammsugare.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FFL901 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.