Renoverat stadshus med terrass

Stadshus 3 Bedroom 2 Bathroom

Renoverat stadshus, mitt i en charmig stad med många antikaffärer, restauranger och torgmarknad.

Sålt! (FPZ448) Detta stadshus ligger mitt i en dynamisk liten stad, känd för sina många antikaffärer och mysiga historiska kvarter. 

Huset har anor från 1500-talet, men är renoverat till modern standard. Här finns en boyta på ca 142 kvm och en täckt terrass på 13 kvm.

På bottenvåningen ligger entré.

En trappa upp har du ett vardagsrum på 25 kvm med balkong och utsikt över torget. 


Det finns även matsal på 20,5 kvm och kök 8,5 kvm (med köksinredning, diskmaskin, vask) och wc med handfat.

På andra våningen ligger hall på 7 kvm, master bedroom på 35 kvm med sovrum med balkong, dressing , arbetsrum och badrum med dusch, handfat, separat wc.Här finns också terrassen på 13 kvm.

På tredje våningen har du en hall med garderober, sovrum på 16 kvm, sovrum på 11 kvm och badrum med dusch och handfat.


Uppvärmning med el, tvåglasfönster, fönsterluckor av trä. Huset är renoverat ( ny el, nya rör). Den årliga fastighetsskatten är på ca 1830 €.

Du har gångavstånd till många restauranger och affärer, all service finns i staden, det är stor marknad varje lördag och du har ca 20 minuter till Mèze vid lagunen Etang du Thau, 30 minuter till Medelhavets stränder och 20 minuter till staden Béziers där det finns snabbtåg, lokal flygplats mm.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FPZ448 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.