Mindre byhus med trädgård, att renovera

Byhus 2 Bedroom 1 Bathroom

Byhus att helrenovera, med liten trädgård mittemot och tillhörande lada/ruin.

SÅLT! (FPO60) Byhus att renovera, med liten trädgård precis mittemot huset, till huset hör även en liten ruin/lada på 30 kvm.

Här finns en boyta på 64 kvm, att helrenovera.

 

På bottenvåningen har du ett rum på 14,5 kvm, rum på 7 kvm med trappa och fd köksavdelning under trappan, sovrum 14 kvm med enkelt badrum (dusch, handfat och wc) och förråd på 2 kvm.

En trappa upp ligger ett sovrum på 10 kvm och vindsrum på 15 kvm (med snedtak) och hall på 4 kvm och ett litet rum på 6 kvm.

På andra våningen finns ett vindsrum på 20 kvm.

 

Mittemot huset ligger en liten inhägnad trädgård på 40 kvm och strax bortanför den en lada/ruin på 30 kvm.

 

 

Byn ligger 5 minuter från Thézan les Béziers där du har all service. I byn finns en affär och det kommer ambulerande varubilar (ostron-bilen på fredagar).

Taket är renoverat, i övrigt behöver allt renoveras. Uppvärming med el. Uppskattad kostnad för uppvärmning per år mellan 1123€ och 1519 € ( inkl. abonnemang , index 2022). 

Den årliga fastighetsskatten är på ca 500 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FPO60 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.