Rymligt byhus med garage, gård och terrass

Byhus 5 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Rymligt byhus med garage, gård och terrass. Två kök; möjligt att göra två separata bostäder.

(FOL198) Rymligt byhus, med möjlighet att dela upp i två bostäder. Du har en boyta på hela 236 kvm, garage 25 kvm, gård 25 kvm och terrass på 14 kvm. I en by med bra service, nära Canal du Midi och sjön Lac de Jouarres.

På bottenvåningen ligger entré och vardagsrum på 19 kvm, med kamin (insats) och ett rum på 13 kvm med öppen spis av marmor.

Vidare har du köket på 11,8 kvm med gasspis, dubbel vask, diskmaskin, kyl och matrum på 12,5 kvm med utgång till gården.


Det finns även en tvättstuga på drygt 5 kvm, badrum med dusch, handfat och wc och garage på 25 kvm, med fjärr-öppning.

En trappa upp ligger en korridor på 8 kvm med skåp längs väggen, master bedroom på 30 kvm med sovrum 18,5 kvm med öppen spis av marmor, och badrum med badkar, dusch, handfat och wc samt dressing 3,5 kvm och förråd 5 kvm.

Det finns en  till korridor på 4,5 kvm, wc, sovrum 10 kvm, badrum  med dusch, handfat, bidet och handdukstork samt ett vardagsrum på 25 kvm med köksavdelning (bänkskiva, vask, kyl, gasspis och diskmaskin).

På andra våningen ligger en inredd vind (med originalgolv) som består av ett stort rum på 38 kvm, sovrum 11,5 kvm, master bedroom 23 kvm med sovrum 14,5 kvm och badrum 8,5 kvm med badkar, handfat, wc och bidet.

Utomhus finns en gård på 25 kvm med ett annex på 10 kvm (möjligt att göra utekök), ett förråd på 11 kvm och terrass 14 kvm.

Uppvärmning med centralvärme(olja) och vedkamin med insats.

Bevarade originaldetaljer som golv, öppna spisar av marmor. Taket är i bra skick.

Möjligt med två separata bostäder- man kan göra en trappa i garaget.

Beräknad energiåtgång per helår: mellan 3710 € och 5020 €, inklusive abonnemang. Den årliga fastighetsskatten är på ca 800 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FOL198 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.