Charmigt vinbondehus, trädgård med pool

Vinbondehus 5 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Rymligt vinbondehus med originaldetaljer, liten trädgård med pool, stort garage.

(FLI499) Renoverat generöst vinbondehus med liten trädgård och pool, garage. Lugnt läge i en by med service nära staden Béziers.

Här finns en boyta på ca 200 kvm, stort garage och en liten lättskött trädgård med pool samt litet gästhus/kontor.

På bottenvåningen ligger det rymliga garaget på 70 kvm samt fd stall på 20 kvm.

En trappa upp har du entré på 18 kvm, tre sovrum på ca 19 kvm, 14,5 kvm och 14,5 kvm, ett sovrum på 14,5 kvm med genomgång till ett rum på 11 kvm, wc samt badrum med badkar och handfat.

På övervåningen har du ett generöst öppet kök och vardagsrum på 98 kvm, med synliga takbjälkar upp i nock.

Köket är fullt utrustat med stor spis, kyl, diskmaskin. Det finns även ett badrum med badkar, dusch, wc, handfat och bidet samt dressing på 5 kvm.

På gården framför huset finns plats att parkera två bilar. Bredvid huset vid poolområdet finns ett litet separat hus på 20 kvm med enkelt kök, sovrum på loftet och badrum med dusch, handfat och wc. Poolen är på 5×3 m, det finns även ett trädgårdsförråd.

Uppvärmning med centralvärme (stadsgas) och luftkonditionering på övervåningen. Tvåglasfönster, tak i bra skick. Bra energivärde.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1684 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FLI499 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.