Magnifikt borgarhus, terrass 100 kvm med utsikt i Béziers

Borgarhus 5 Bedroom 7 Bathroom 1 Garage

Unikt! Magnifikt, renoverat borgarhus i de historiska kvarteren i Béziers. Med garage och takterrass 100 kvm med utsikt!

(FBZ749) Detta magnifika renoverade borgarhus ligger centralt i staden Béziers, i de historiska kvarteren. Möjligt att driva som Bed & Breakfast eller Gîtes (gästlägenheter).

Här finns en boyta på 330 kvm, garage 28 kvm och takterrass 100 kvm. Möjligt att skapa 3 separata lägenheter med tillgång till hiss. Vackra bevarade originaldetaljer som mosaik-golv, öppna spisar, dörrar, marmorerade väggar mm. 

På bottenvåningen ligger entré 12 kvm, garage 28 kvm med access till hissen och en avdelning som skulle kunna göras separat med ett rum på 18 kvm, sovrum 24 kvm med dörr till en gård (rätt att passera), dressing och badrum med dusch och wc.

En trappa upp ligger hall 12 kvm, kök/matsal på 33 kvm, vardagsrum 32 kvm, sovrum 20 kvm med badrum (dusch, separat wc), arbetsrum 12 kvm med access till hissen samt badrum med dusch, handfat och separat wc.

På andra våningen ligger hall 12 kvm, kök på 12 kvm (utan utrustning) med access till hissen, sovrum 25 kvm med badrum (badkar, handfat, wc) och vardagsrum på 19 kvm sovrum 13 kvm, badrum med dusch, handfat och wc samt liten terrass och sovrum 21 kvm med badrum (dusch, handfat och wc).

På tredje våningen finns ett rum på 10 kvm, badrum med dusch, handfat och wc, enkelt kök,rum 8 kvm med utgång till takterrassen på 100 kvm, med utsikt mot katedralen!

Uppvärmning med el. Underhåll av hissen kostar 360€ per år. Den årliga fastighetsskatten är på ca 4900€.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FBZ749 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.