Exklusiv marklägenhet, i Béziers

Lägenhet 2 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Exklusiv, nyrenoverad lägenhet i markplan där historiska originaldetaljer samsas med modern standard! I gamla stan i Béziers.

Kontakta Karin

(BBB330)Denna exklusiva, totalrenoverade lägenhet ligger centralt, i gamla stan i Béziers.

Lägenheten ligger i markplan och har vackra glasdörrar till en lugn innergård.

Här finns bevarade originaldetaljer som vackra stenvalv, härlig rymd och järndörrar, och lägenheten är i toppskick, renoverad med fina material. Här finns en boyta på 119,9 kvm enligt Loi Carrez och dessutom garage mm på 38,8 kvm.

Kök och vardagsrum är på 60,44 kvm. Det är stengolv (travertin) med golvvärme och köket är komplett med spis, ugn, fläkt, diskmaskin och vask.

Det finns hall och wc bredvid köket. Vidare har du ett rymligt sovrum på 26,54 kvm, med högt i tak, stengolv med golvvärme.

Det finns badrum en suite, med dusch, separat wc och dressing på 3,14 kvm.

Det finns ett andra sovrum på 15,7 kvm, med wc, badrum en suite med dusch och wc och dressing på 2 kvm.

Du har även ett privat garage på 27,5 kvm, med gjutet golv och vatten/avlopp klart för en tvättstuga. Det finns laddstation för el-bil.

Utanför lägenheten finns en gemensam grusad innergård  (du kan ställa ut bord/stol).

Lugnt läge i gamla stan, med porttelefon.

Du har ett par minuters promenad till saluhallen, många restauranger, bageri finns i kvarteret, det är gångavstånd till tågstationen.

 

Lägenheten är komplett renoverad, med tio års bygg-garanti. Ny el, nya rör, nya golv, ny köksinredning och badrum. Uppvärmning med golvvärme.

Du är en del av en co-propriété (boendeförening) och avgifterna ligger på ca 135€ per månad (inkl. försäkring för fastigheten mm).

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: BBB330 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.