Enplansvilla med trädgård och pool

Villa med pool 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Välskött enplansvilla, generös trädgård med pool. I en levande by vid floden Orb!

Kontakta Karin

(CCC341) Enplansvilla med trädgård och pool, i en populär by med bra service, nära floden Orb.

Här finns en boyta på ca 130 kvm och en trädgård på drygt 1000 kvm med pool och utekök, garage mm, i mycket bra skick.

Hela boytan är i ett plan. Du har entréhall med garderob och öppet vardagsrum/matsal på ca 45 kvm med dörrar ut till verandan på drygt 8 kvm.

Det välutrustade köket är på drygt 14 kvm, med dubbel vask, fläkt, integrerad diskmaskin, kyl, köksinredning, arbetsskivor av granit och du har utgång till terrassen direkt från köket.

Det finns fyra sovrum, de är på 13,5 kvm, 9,5 kvm med garderob, 10 kvm med garderob och 15 kvm. Badrummet är på 6 kvm med både dusch och badkar, handfat och handdukstork, separat wc och tvättstuga 5 kvm.

Tomten är på 1065 kvm med pool 8×4 m (renas med klor och det finns mot-ström för simträning). Det finns utekök och dusch, och wc samt täckt terrass framför köket med grillplats.

 

Du har även ett garage på 20 kvm och carport samt trädgårdsförråd. Automatisk bevattning i trädgården, egen brunn.

Det finns tvåglasfönster, fönsterluckor av trä. Uppvärmning med luftvärmepump ( +kyla) och öppen spis med insats. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1307 €.

Välkommen med din intresseanmälan för denna välskötta enplansvilla!
Ange gärna ID: CCC341 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.