Enplansvilla med pool, utsikt

Enplansvilla, pool 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Enplansvilla i perfekt skick, med stor trädgård och pool, utsikt över vinfälten.

(FFS449)Enplansvilla i perfekt skick, trädgård med pool och utekök. Lugnt läge i en levande by med affär, bageri, café, restaurang och nära till supermarché.

Här finns en boyta på ca 120 kvm och tomten är på 1496 kvm, inhägnad och med pool 8×4 m. Utsikt över vinfälten!

Från entrén kommer du in i det öppna köket med vardagsrum, på 57 kvm. Köket är fullt utrustat med vask,ugn, spis, micro, diskmaskin, kyl och fläkt.


Du kommer vidare till en hall och det finns 4 sovrum, på 12 kvm, 12,4 kvm, 12,4 kvm samt en svit med sovrum 12 kvm och badrum ( dusch och wc, samt badrum med badkar och handfat, separat wc.

Garaget är på 19 kvm. Det finns plats att parkera flera bilar på infarten till huset.

Utomhus finns ett generöst utekök , stenlagd terrass vid poolen på 8×4 m, (poolen går att värma upp). Det finns en köksträdgård, fruktträd som aprikos, fikon och körsbär och egen brunn för bevattning.


Uppvärmning med central integrerad luftkonditionering (värme/kyla- programmer-bar i varje rum).

Det finns bevattningssystem i trädgården. Den årliga fastighetsskatten är på ca 1200 €.
I byn finns service och du har ca 20 minuter till staden Béziers med all service som lokal flygplats, snabbtåg till Paris/Barcelona, affärer och många restauranger.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FFS449 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.