Enplansvilla med pool och vackert läge

Villa med pool 4-5 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Enplansvilla med lugnt och vackert läge, med pool och vacker utsikt!

Kontakta Karin

(HER429) Denna enplansvilla ligger i en större by i Orb-dalen, med bra service och närs staden Bédarieux (med tågstation).

Vackert område i nationalparken le Parc Naturel Régional du Haut Languedoc där du kan vandra, paddla kanot/kajak och spela golf.

Denna enplansvilla har en boyta på ca 170 kvm och tomten är på 3450 kvm, med pool, lugnt och ostört läge, underbar utsikt över landskapet.

Vardagsrummet är på ca 24 kvm, med glasdörrar till verandan på 25 kvm. Det finns en matsal på 22 kvm och kök på 18 kvm, med dörr till trädgården.

Det finns ett stort sovrum på 18,5 kvm med badrum (dusch, handfat, handduks-tork), sovrum på 11 kvm med badrum (wc, handfat, dusch och handduks-tork), sovrum 10 kvm med ett till sovrum i fil, på 11 kvm samt badrum med badkar, handfat, handduks-tork och separat wc med handfat.

Det finns ett garage på 33 kvm (plats för 2 bilar, med ett loft och plats för tvättmaskin).

 

Tomten är på hela 3450 kvm med vackert läge, omgiven av naturen och fin utsikt över de omgivande kullarna.

Poolen är på 7,5×5,5 m. Det finns även ett stort förråd/verkstad på 60 kvm.

 

 

Huset värms med centralvärme (gas) och vedkamin, det är 2-glas-fönster. Privat avlopp, nytt 2017, egen borrad brunn och vatten-avkalkare.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1180 €.

Lugnt och vackert läge!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: HER429 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.