Enplansvilla med pool, i charmig by invid Canal du Midi

Villa med pool 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Lättskött enplansvilla i en charmig by invid Canal du Midi. Boyta 137 kvm samt gästbostad 39 kvm. Stor pool 10 x 5 m och en lättskött trädgård utan insyn, bara 30 meter från kanalen!

Kontakta Karin

Nytt pris! (ID:FPO405) Denna lättskötta enplansvilla ligger i den charmig byn Poilhès invid Canal du Midi, här finns ett par bra restauranger och du har tio minuter till Capestang där du har supermarché.

Du har mindre än en halvtimme till Medelhavet och 20 minuter till Béziers där du har bra kommunikationer; direktflyg till Skavsta 7 månader om året och snabbtåget TGV tar dig till Paris på drygt 4 timmar.

Huset är ganska nybyggt (2005), med en boyta på 137 kvm och en separat gästlägenhet på 39 kvm. Läget är fantastiskt med bara 30 meter till Canal du Midi! 

Trädgården är på drygt 750 kvm, utan insyn och med pool 10×5 m. Du har utsikt från tomten och eget garage på 25 kvm.

Du har ett stort och ljust vardagsrum på 51 kvm med dörrar ut till terrassen på framsidan. Det finns möjlighet att ansluta vedkamin.

Köket ligger i anslutning till vardagsrummet, är drygt 10 kvm med köksinredning, induktionsspis, ugn och fläkt. Här finns ett sovrum på 15 kvm med eget badrum (dusch och wc) och ytterligare två sovrum på 13+ 11 kvm. Badrummet har både badkar och dusch och dubbla handfat samt separat wc. Det finns även ett källarutrymme på drygt 8 kvm.

Gästbostaden på 39 kvm har ett enkelt kök, sovrum och badrum med dusch och wc och utgång till poolområdet. 

Poolen är på 10 x 5 m och renas med klor. Trädgården är helt privat, utan insyn och med utsikt över omgivningen. Det finns eget garage på 25 kvm.

Huset värms med elvärme och luftvärmepump och det finns möjlighet att ansluta kamin.  Enhetliga klinkergolv i huset. 

Den årliga fastighetsskatten är ca 1000 €. 

 

Fint läge i en charmig by, vid Canal du Midi!

I byn finns 3 restauranger och affär, och du har bara 5 minuter till Capestang med supermarché, bygg-affär, restauranger mm.

Välkommen att boka en visning av denna lättskötta enplansvilla med pool och gästbostad!

Ange gärna ID: FPO405 i kontaktformuläret HÄR!

karin@husilanguedoc.se

Karin Kloo

Share
Print Friendly, PDF & Email