Enplanshus av sten med gästhus, stor naturtomt

Stenhus 3 Bedroom 2 Bathroom

Enplanshus av sten, med separat gästhus. Lugnt läge mitt i naturen, nära staden Bédarieux, tomt på drygt 13.000 kvm!

Kontakta Karin

(FFB338) Stenhus med lugnt idylliskt läge i naturen, i nationalparken Parc Naturel du Haut Languedoc och nära staden Bédarieux.

Här finns ett stenhus med bostad i markplan (boyta 72 kvm) och mittemot en separat “gîte” för uthyrning eller vänner/familj.  Tomten är på hela 13 661 kvm!

Huvudbyggnaden har ett vardagsrum på 35 kvm med öppet kök (köksinredning, gasspis, vask).

Det finns wc med handfat, hall/arbetsrum på 7 kvm , sovrum 10 kvm och badrum 7 kvm med hörnbadkar, handfat, handdukstork och sovrum ca 10 kvm med garderob.

Gästbostaden (gîte): Sovrum på ca 10,5 kvm med badrum (dusch, handfat, wc) och kök 8 kvm med vask, ytterligare ett litet sovrum på drygt 7 kvm och ett litet rum på 5,5 kvm.

Fastigheten ligger mitt i la garrigue, med en naturtomt på 13661 kvm. Det finns en borrad brunn med pump, köksträdgård med flera bevattningspunkter och flera tryffel-ekar.

Mellan de båda bostäderna finns en terrass med sommarkök (vask, grill).

För uppvärmning finns en kamin (pellets), det är tvåglas-fönster. Det finns även reversibel luftkonditionering. El- uppvärmning i gästhuset. Det finns en reningsverk.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 681 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FFB338 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.