Charmigt stenhus, i Pézenas

Byhus 2 Bedroom 2 Bathroom

Charmigt stenhus i mysiga lilla staden Pézenas, med privat takterrass - en oas mitt i stan!

Kontakta Karin

SÅLT/SOUS COMPROMIS (MPP220) Detta charmiga och genuina hus har ett lugnt läge i de historiska kvarteren i den mysiga lilla staden Pézenas; med anor ända från 1500-talet! 

Här finns en boyta på ca 88 kvm och dessutom ett inrett källarvalv på 20 kvm och en härlig takterrass med utsikt över staden.

Huset ligger fritt på två sidor, så det är ljust och fint.

På bottenvåningen har du entré och litet förråd med plats för tvättmaskin. Du kommer sedan direkt in i ett charmigt kök med matplats, på drygt 18 kvm, det finns vedkamin. Nytt carrelage-golv i gammal stil.

En våning ner finns den inredda stenkällaren på 20 kvm med välvt tak; en mysig miljö för middagar och vinprovningar och när det är som varmast är det behaglig temperatur här nere! Perfekt vinkällare.

En trappa upp från köket ligger sovrum/vardagsrum på 16 kvm med balkong  samt badrum på 3 kvm med dusch, handfat, wc och handdukstork.

Två trappor upp ligger ännu ett sovrum på 16 kvm med balkong och badrum med dusch, handfat, wc och handdukstork.

I trappan finns fina originaldetaljer och på flera ställen i huset syns stenväggen som är i original (kalksten).

På tredje våningen har du ett vardagsrum på 20 kvm med extra kök, vilket är praktiskt nära terrassen, det finns även vedkamin.

På översta våningen har du den härliga takterrassen på ca 14 kvm, med utsikt över gamla stan i Pézenas. En egen oas, fri från insyn.

Huset har ett lugnt läge, det är nära till en stor parkering och du har ett stenkast till “marknadsgatan” Cour Jean Jaurès, med torgmarknad varje lördag året om.

I Pézenas har du också de mysiga hantverkskvarteren i gamla stan, många antikaffärer och mysiga restauranger.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MPP220 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.