Charmigt litet byhus med terrass

Byhus 3 Bedroom 1 Bathroom

Charmigt byhus med små terrasser. Trevligt renoveringsobjekt för dig som gillar originaldetaljer som mönstrade golv, gamla dörrar och fönster!

Kontakta Karin

SÅLT! (FLL77) Charmigt litet byhus med små terrasser, och fina originaldetaljer!

Huset ligger i en levande by med bagerier, stor affär med vin och lokala råvaror, vingård med restaurang, slaktare, läkarcentral och apotek. Bra läge med 20 minuter till både Béziers och Pézenas.

Här finns en boyta på 98 kvm och en liten terrass framför huset på 4 kvm och på baksidan en täckt terrass. Trevligt renoveringsprojekt för dig som gillar originaldetaljer som mönstrade golv, fina gamla dörrar och fönster!

På bottenvåningen ligger kök/vardagsrum på 18 kvm (utan köksinredning), en rymlig hall på 8 kvm, wc med plats för tvättmaskin, vardagsrum på drygt 11 kvm och badrum med dusch och handfat.

En trappa upp finns hall med oljekamin, två sovrum på 22 kvm och 11 kvm, med dörr till den täckta terrassen på 3 kvm och ett sovrum/arbetsrum på 13 kvm utan fönster samt wc med handfat.

På vinden finns tre rum på 15 kvm, 15 kvm och 24 kvm, att inreda efter behov. Taket behöver en liten översyn.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 600 €.

Det går att köpa möblerna och om du vill även en lada på 50 kvm nära huset (för ytterligare 35.000€)

Trevligt renoveringsprojekt för dig som gillar originaldetaljer som mönstrade golv, fina gamla dörrar och fönster!

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FLL77 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.