Borgarhus med trädgård och pool, lantligt läge

Borgarhus 7 Bedroom 4 Bathroom 1 Garage

Charmigt borgarhus med stor terrass, separat bostad och möjlighet att hyra ut gästrum. Boyta 250 kvm, terrass 45 kvm och charmig trädgård med pool. Lantligt läge.

Kontakta Karin

(FCC432) Charmigt renoverat borgarhus med lantligt läge, terrass med vyer och trädgård med pool, i en lugn liten by nära Faugères och Bédarieux.

 

Huset är byggt i slutet av 1700-talet. Boytan är på 250 kvm med 7 sovrum och 4 badrum; du kan hyra ut rum om du vill.

 

Den charmiga trädgården på 600 kvm ligger strax nedanför huset, med stenmurar, pool 8×4,5m, boulebana mm.

 

I bottenvåningen finns ett garage på 40 kvm, med tvättstuga. Det finns även fina källarvalv bevarade från 1700-talet, på 60 kvm och 40 kvm samt två förråd på 10 kvm vardera.

 

Du kommer in via terrassen framför huset, på 45 kvm, med härlig utsikt.

Här finns entré 10 kvm, vardagsrum 32 kvm, kök/matrum 22 kvm (med ugn, spis, fläkt, vask, köksinredning).

Du har även en separat bostad med hall 11 kvm, badrum 9 kvm med handfat, wc och modern dusch, vardagsrum 24 kvm med separat entré samt sovrum 14 kvm med fransk balkong; att bo i själv eller hyra ut.

På nästa våning finns 3 sovrum på 16,5 kvm, 18 kvm och 8 kvm samt sovrum 20 kvm med privat badrum på drygt 9 kvm med handfat, wc och dusch (även tillgänglig från korridoren).

Samt sovrum 12,5 kvm med privat badrum (dusch, handfat, wc) och ett stort badrum på 11 kvm med badkar, wc, handfat och handdukstork. På denna våning kan du hyra ut gästrum /chambre d’hôtes om du vill.

 

På vinden finns 2 rum på 12 och 13 kvm att inreda efter behov samt arbetsrum/sovrum på 33 kvm.

Precis nedanför huset ligger den charmiga trädgården, med litet stenhus med sommarkök, wc och matplats i skuggan och grillplats.

Poolen är på 8×4,5 m med stenläggning runt om samt boulebana.

Huset värms med centralvärme (olja) med nyinstallerade element, det är 2-glasfönster och det finns separata vattenmätare för huset och trädgården.

Hela huset hyrs för närvarande ut via Gîte de France för 2000€ per vecka, du kan också välja att hyra ut en del av huset och nyttja den separata delen själv.

Välkommen med din intresseanmälan för detta rymliga hus med lantligt läge i en liten by med brödbil och 5 minuter till Faugères och Bédarieux.

 

Ange gärna ID: FCC432 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.