Charmig sekelskifteslägenhet i Béziers

Lägenhet 3-4 Bedroom 1 Bathroom

Charmig sekelskifteslägenhet med vackra detaljer, högt i tak och ateljévåning. I ett av de bästa kvarteren i Béziers!

Kontakta Karin

 SÅLD! (MKK210)  Charmig sekelskifteslägenhet med fina detaljer, i ett av de bästa kvarteren i centrala Béziers.

Här finns många fina originaldetaljer bevarade samtidigt som du har bra standard med centralvärme. Lägenheten ligger i en vacker fastighet som är i bra skick. Boytan är på 124,68 kvm och det finns ett härligt vardagsrum med öppen spis som fungerar och charmiga franska balkonger. Du har dessutom en ateljé/sovrum en trappa upp inne i lägenheten.

Det är en magnifik entréhall i byggnaden och lägenheten ligger på andra våningen i denna gedigna fastighet utan hiss.

I den egna hallen välkomnas du av dekorativa målade fönster och därefter kommer du in i det öppna köket, med ny köksutrustning och originalgolv.

Du har ett generöst sovrum på nära 20 kvm och badrum med dusch och wc och originalgolv och du har bra utrymmen för förvaring.

Från köket har du en korridor med tomettes (originalgolv) som leder bort mot vardagsrummet och på vägen dit har du ett sovrum och ett mindre sovrum/arbetsrum.

Vardagsrummet är på dryga 20 kvm och där finns en vacker öppen spis av marmor, som går bra att elda i. Rummet ligger på ett hörn och är ljust och härligt, med tre franska balkonger.

Från vardagsrummet leder en trätrappa upp till ateljén/arbetsrummet/sovrummet på nästa våning, som har tre franska balkonger och är väldigt ljust, perfekt som konstnärsateljé eller skrivarlya, eller ett härligt sovrum.

Till lägenheten hör även ett eget vindsförråd med privat tvättstuga (tvättmaskin, torktumlare, ny varmvattenberedare) och där finns även värmepannan. Lägenheten värms med centralvärme (stadsgas).

På vindsvåningen har du del av en balkong.

Lägenheten ligger i ett av de trevligaste kvarteren i centrala Béziers, med allt inom gångavstånd, som saluhall, affärer, många restauranger och det finns stora parkeringsgarage.

Den årliga fastighetsskatten ligger på ca 1575 € och till föreningen i huset  (co-propriété) betalar du ca 100€ per månad (inkl. försäkring för byggnaden).

Lägenheten är full av originaldetaljer som golv, öppna spisar, dörrar och du har högt i tak och fina konstnärliga detaljer. Du kan köpa till möbler och även konstverken som är till salu.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MKK210 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.