Byhus samt helrenoverad stenlada, möjlig gîte

Byhus 2+5 Bedroom 1+2 Bathroom

Byhus 110 kvm samt helrenoverad stenlada på 250 kvm med gemensam gård och varsin trädgård. Bra läge i by med all service, nära Béziers. Intressant för uthyrning/ gîte.

Kontakta Karin

thezan1

Detta byhus på 110 kvm med en helrenoverad och inredd stenlada på 250 kvm med fem sovrum ligger i en levande by nära Béziers och är intressant för uthyrning, gîte.  

Du har 10 minuter till floden Orb och 15 minuter till Canal du Midi och drygt 20 minuter med bil till Medelhavet. Huset och den fd. ladan har en gemensam gård på 300 kvm och var sin trädgård på 80 kvm och 180 kvm. Det hela ligger nära byns centrum där det finns bra service och det finns även en supermarché i byn.

I den fd. stenladan finns på bottenvåningen ett stort vardagsrum på 75 kvm med kök och tillträde till både gården och trädgården. Det finns även ett sovrum på 20 kvm med badrum en suite. En trappa upp finns ett öppet rum på 60 kvm samt ett sovrum på 20 kvm med badrum en suite med hörnbadkar samt klädkammare och ytterligare tre mindre sovrum på 13, 12,5 och 12 kvm.

I byhuset finns på bottenvåningen kök/ matrum på 40 kvm samt vardagsrum på 20 kvm med dörrar till terrass och trädgård. Det finns en kontorshörna på 8 kvm samt badrum med dusch. En trappa upp finns två sovrum, på 14 kvm och 18 kvm.

Den stora gården på 300 kvm ger tillträde till båda husen. Framför byhuset finns trädgård på 80 kvm och framför den fd. stenladan finns trädgård på ca 180 kvm med fruktträd som fikon, aprikos, persika, mandariner mm.

Huset har ett bra läge och är välrenoverat. Det har elvärme samt vedkamin.

Den årliga fastighetsskatten ligger på 700 €.

 

Välkommen att boka en visning av detta intressanta hus med komplett renoverad stenlada!

(FTZ569)

Karin Kloo

karin@husilanguedoc.se

 

Share
Print Friendly, PDF & Email