Byhus med terrass, utsikt

Byhus 3-4 Bedroom 2 Bathroom

Byhus med takterrass, utsikt.

Kontakta Karin

(FCC164) Byhus med takterrass, utsikt.

Detta byhus ligger i en genuin vinodlarby, 10 minuter från Cessenon sur Orb och nära Murviel les Béziers, med en halvtimme till Medelhavet. Här har du en boyta på 90 kvm och en terrass med utsikt över landskapet.

På bottenvåningen har du entré, sovrum 14 kvm och badrum med dusch, handfat och wc. Det finns även ett mindre garage/förråd på 16 kvm med plats för tvättmaskin.

En trappa upp ligger ett öppet kök och vardagsrum på 35 kvm.

Stenväggarna och takbjälkarna är framtagna och i köksavdelningen finns spis, ugn, diskmaskin, kyl. Det finns två franska balkonger mot gatan.

På andra våningen ligger två sovrum på 11 kvm vardera och ett mindre sovrum på 6 kvm samt badrum med badkar, handfat och wc.

Högst upp har du en härlig takterrass på hela 38 kvm, med utsikt över landskapet och en del har ett skuggande tak (plats för kyl mm).

Taket är i bra skick, uppvärmning med el.

Möblerna följer med på köpet.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 526 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FCC164 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.