Byhus, med terrass och charmig trädgård

Byhus 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage

Gediget byhus med bra planlösning, både terrass och charmig trädgård! Lugnt och vackert läge i den livliga byn Saint-Chinian, känt för sina goda viner.

Kontakta Karin

(MKS239) Detta gedigna byhus har ett lugnt läge i den livliga byn Saint-Chinian, som är känd för sina goda viner och sin stora torgmarknad varje söndag.

Här finns ett härligt ljust öppet kök på ca 13 kvm med vardagsrum ca 20 kvm,  och och dörrar ut till terrassen i samma plan, där det även finns sommarkök med vask och grillplats. Det finns även badrum med dusch på denna våning samt separat wc.

 

Nedanför terrassen har du en charmig liten trädgård med olivträd och många gröna växter, och du hör den porlande bäcken som rinner nedanför. Det är bara ett stenkast till en liten badplats.

 

Med dörr till trädgården har du en liten studio/gästavdelning som kan tex kan hyras ut via Air B’n B eller användas för egna gäster. Här finns sovrum på ca 13 kvm, enkelt kök med vask och kyl mm och badrum med dusch och wc. Bredvid studion har du ett rymligt garage/förråd på ca 34 kvm.

 

 

 En trappa upp finns tre sovrum (ca 8 kvm + 10,5 kvm + 9 kvm ) och wc samt litet förråd. 

Framför huset ligger en öppen plats /trädgård och bakom huset har du den egna trädgården, huset ligger högt och du har ett härligt ljus i huset. 

Uppvärmning med luftvärmepump och vedkamin på köksvåningen och med el-element i sovrummen. Möbler som sängar, matbord och soffa kan ingå i köpet. Räkna med att uppdatera ytskikt på några ställen (badrum, trappa)- om du inte vill behålla originalen.

Välkommen med din intresseanmälan för detta gedigna byhus med bra planlösning och charmig trädgård intill floden!


Ange gärna ID: MKC239 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.