Byhus med terrass, fint läge med utsikt

Byhus 4 Bedroom 2 Bathroom

Byhus med terrass och utsikt, separat gästbostad på 45 kvm, med terrass och utsikt!

(FBQ176) Byhus med terrass, med utsikt! Det finns också ett separat gästbostad, gîte, som också har en terrass med utsikt. 

 

Huset har en boyta på ca 100 kvm och ligger i Orb-dalen, i en levande by och med 15 minuter till staden Bédarieux, 18 minuter till sjön i Avène, 1 timme från Medelhavets stränder.

En trappa upp i huset ligger ett vardagsrum på 22 kvm, wc med handfat,  matrum på 23,5 kvm med öppet kök (gasspis, ugn,kyl, vask) och vedkamin. Det finns utgång direkt till terrassen på 30 kvm, med härlig utsikt.

 

På övervåningen ligger sovrum på 19,5 kvm, sovrum på 23 kvm och badrum med badkar och handfat.

Den separata gästlägenheten (gîte) på 45 kvm ligger bredvid huset.

Där finns på bottenvåningen hall/tvättstuga, wc, kök på 7 kvm med vask, spis, kyl och vardagsrum på 11,5 kvm med dörr till terrassen på 25 kvm.


Gästlägenheten säljs fullt möblerad: inklusive tvättmaskin, matbord med 6 stolar, 2 små bord, 2sits-soffa, byrå, hylla, 2 dubbelsängar, utebord, 4 stolar, 2 solstolar.

I källarvåningen finns två källarvalv på 20 kvm och 25 kvm och en gård på 40 kvm.

Uppvärmning med vedkamin och el. Det är tvåglasfönster. Taket är i bra skick.

Den årliga fastighetsskatten är på 1344 €.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FBQ176 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.