Byhus med gård, separat trädgård (odlingslott)

Stenhus 2-3 Bedroom 2 Bathroom

Renoverat stenhus, säljs möblerat. Separat trädgård/odlingslott ingår.

SÅLT! (FTR145) Renoverat stenhus med uteplats och det ingår även en trädgård/odlingslott en bit från huset. Säljs fullt möblerat.

Huset är från år 1824 och har en boyta på 102 kvm, gården är på 20 kvm och den separata trädgården på 345 kvm, vid floden.

På bottenvåningen ligger entré på 9,5 kvm, vardagsrum 16 kvm med framtagen stenvägg och vedkamin samt matrum på 20,5 kvm med kök (köksinredning, gasspis, kyl, vask, micro, diskmaskin).

Det finns även badrum med dusch, handfat, wc och plats för tvättmaskin.


En trappa upp har du arbetsrum/sovrum på 11,5 kvm, sovrum 19 kvm med dressing på 4,5 kvm, badrum med dusch, dubbla handfat, wc och travertingolv samt sovrum på 10,5 kvm.

Nära huset har du en privat gård på 20 kvm, medan trädgården ligger ca 1 km från huset.

El och rör är nya, taket är i perfekt skick. Uppvärmning med el och vedkamin, det finns även reversibel luftkonditionering. Beräknad kostnad för energi mellan 1030€ och 1450€ per år, inklusive abonnemang. Den årliga fastighetsskatten är på ca 720 €.

Huset ligger i en liten by i Minervois-området väster om Béziers, nära Caunes- Minervois. Du har 15 minuter till den stora sjön Lac de Jouarres och 30 minuter till staden Carcassonne, med lokal flygplats.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FTR145 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.