Byhus med gård och två terrasser, utsikt

Byhus 2-3 Bedroom 2 Bathroom

Byhus med gård och två terrasser, utsikt mot havet!

Sänkt pris, passa på! (MSS172) Byhus med 3 uteplatser, varav en terrass med havsutsikt

Lugnt läge i den levande byn Sigean, strax söder om Narbonne, med 6 km till Medelhavets stränder.

Här finns en boyta på ca 90 kvm och tre uteplatser. Det finns även möjlighet att köpa ett näraliggande förråd/lada utan inredning för +20.000€. 

Du kommer in till huset via en välkomnande gård, som täcks av ett grönskande tak som ger skön skugga när det är som varmast.

 

Bredvid uteplatsen har du i markplan det nyrenoverade köket på ca 8 kvm samt badrum med dusch, handfat och wc och separat wc.

Vidare har du ett vardagsrum på ca 21,5 kvm, med matplats och hel garderobsvägg samt förråd under trappan.

En trappa upp ligger ett rymligt sovrum på 15,5 kvm, med högt i tak och liten balkong. Det finns också ett nyrenoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Här har du också en härlig solterrass på ca 20 kvm.

På andra våningen ligger ett rymligt sovrum på 15 kvm och ett mindre sovrum /arbetsrum på ca 6,5 kvm (ny el och rör för ev badrum är framdraget för att koppla in där).

På översta våningen har du ett härligt inglasat uterum på ca 11 kvm (ny el är framdragen men ej inkopplad), och du har ett stort glasparti som öppnas upp mot terrassen på 15 kvm. 

Från denna terrass har du havsutsikt! Det finns plats för grill.

Uppvärmning med centralvärme (stadsgas), tvåglasfönster utom på 2:a våningen.

 

Du har bra service i byn och 6 km till Medelhavets stränder, och lokaltågen stannar i Port- la- Nouvelle. Till staden Narbonne är det 23 km. 

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MSS172 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.