Byhus att renovera, med trädgård

Byhus 3-4 Bedroom 2 Bathroom 2 Garage

Rymligt byhus att renovera, stor trädgård och två garage.

(FTT210) Rymligt byhus att renovera, med trädgård.

Huset ligger i en liten by i Orb-dalen, 5 minuter från staden Bédarieux, 30 minuter från Béziers. Här finns en boyta på ca 185 kvm och två garage.

Räkna med att du behöver modernisera el, badrum kök och målning/tapeter.

På bottenvåningen ligger entré med garderob, arbetsrum/förråd med genomgång till trädgården, vardagsrum på 41 kvm.

Köket är på ca 8 kvm och det finns dörr till terrassen på 35 kvm, veranda 8 kvm och garage 22 kvm med tvättstuga och wc.

På nästa våning ligger tre sovrum på 12 kvm, 14,5 kvm och 15 kvm, badrum 5 kvm med handfat, dusch, garderob, separat wc med handfat.

På översta våningen finns ett stort rum på 57 kvm med synliga takbjälkar och trägolv i original samt badrum med dusch, handfat och wc.

 

Tomten är på 805 kvm, med en bergvärmepump och köksträdgård. Det finns ett fristående garage på 40 kvm och infart till trädgården. Uppvärmning med centralvärme; bergvärme, huset är anslutet till kommunalt avlopp.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1500 €.

Huset säljs möblerat.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FTT210 i kontaktformuläret HÄR!

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.