Borgarhus med trädgård

Borgarhus 6 Bedroom 2 Bathroom

Genuint borgarhus med liten, privat trädgård. Många bevarade originaldetaljer.

Kontakta Karin

(GAB508) Genuint borgarhus med gård framför huset och en liten privat trädgård, välbevarade originaldetaljer.

Här finns en boyta på ca 360 kvm med 6 sovrum, i en levande by med affär, bageri, restaurang, apotek mm, med 15 minuter till den livliga lilla staden Pézenas.

På bottenvåningen har du en rymlig entré på 20 kvm, wc med handfat, arbetsrum/vardagsrum ca 23 kvm, vardagsrum 49 kvm och kök på drygt 25 kvm ( med ugn och spis) och dörr till gården på baksidan.

En trappa upp ligger sovrum på 22 kvm (med skåp 7 kvm) och balkong, sovrum 23 kvm, sovrum 23 kvm med balkong. Det finns ett badrum på 11 kvm med badkar, handfat, dusch och bidet och ytterligare badrum/tvättstuga på 22 kvm med dusch, dubbla handfat, skåp 7 kvm och wc.

 

Två trappor upp finns ytterligare tre sovrum på 26 kvm, 24 kvm och 20 kvm, varav två har balkong. Vinden är isolerad, 26 kvm (kan inredas vid behov). Vidare finns ett annex på gården, med 27 kvm i två nivåer.

Framför huset finns en gård på 105 kvm och bakom huset finns en helt privat gård på ca 125 kvm med utekök (plats för liten pool; 5x3m eller 6×3 m).

Huset värms med centralvärme (ny oljebrännare). Den årliga fastighetsskatten är på ca 1400€.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: GAB508 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.