Borgarhus med trädgård och pool, bio och kontor

Borgarhus 5 Bedroom 5 Bathroom 1 Garage

helrenoverat borgarhus med bra standard. Boyta 410 kvm med 5 sovrum + 5 badrum, garage, kontorsrum och trädgård med pool.

Kontakta Karin

(THZ901) Påkostat helrenoverat borgarhus med 5 sovrum + 5 badrum samt hemmabio, gym, kontor, garage och trädgård med pool.

Huset har en boyta på 410 kvm med lugnt läge i en by med mycket bra service, 10 minuter från staden Béziers som har flygplats och snabbtåg.

På bottenvåningen ligger entréhall på 15 kvm, vardagsrum 16,5 kvm med öppen spis av marmor, kök/matsrum på 35 kvm (inkl. köksinredning och vask), grovkök 4 kvm, tvättstuga 6 kvm och duschrum 4 kvm med dusch, handfat och wc.Det finns även arbetsrum 17 kvm och gym 21 kvm samt uppvärmt garage  50 kvm (med klinkergolv och isolering).En trappa upp ligger hall 8 kvm,  två sovrum på 20 kvm vardera, med öppna spisar av marmor, vardagsrum 15 kvm, badrum 14 kvm med badkar, handfat och wc, arbetsrum 7 kvm.

Det finns ett hobbyrum 46 kvm med genomgång till två sovrum på 21 kvm vardera, med privata badrum med badkar/dusch, handfat och wc och ljudisolerad hemmabio på 24 kvm.

Två trappor upp ligger master bedroom på hela 85 kvm med badrum (badkar, dusch, wc och handfat) och klädkammare, det finns även en enklare kök med vask, kyl och förvaring.


Framför huset finns en trädgård på ca 150 kvm och på bksidan en större gård på ca 750 kvm med pool 8×4 m med jacuzzi (klorrening, möjligt att värma upp), det finns egen brunn (gratis vatten till pool och bevattning) och automatiskt bevattningssystem. Det finns vattenavkalkare och utomhusbelysning.

Huset värms med centralvärme (stadsgas) och det finns reversibel luftkonditionering i några rum. TVsatellit tillgänglig i alla rum, utomhusbelysning

Den årliga fastighetsskatten är ca 3000€.  Möjligt att köpa en del möbler, om så önskas.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: THZ895 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.