Borgarhus med trädgård, B&B

Borgarhus, B&B 7 Bedroom 7 Bathroom

Renoverat borgarhus med trädgård, väl inarbetat som B&B med gästrum och privat bostadsvåning. Trädgård och utsikt mot floden.

Kontakta Karin

(RRQ650) Väl inarbetat B&B i en vacker by, med badplats i floden Orb och med 20 minuter från Saint Chinian och 35 minuter från staden Béziers.

Detta renoverade borgarhus har en boyta på 280 kvm medhuvudbyggnad med 6 gästrum och en separat lägenhet med privat terrass. 

På bottenvåningn har du en entré på 16 kvm, sovrum 11,9 kvm med badrum (wc, handfat och dusch), sovrum 11,9 kvm med badrum (dusch, handfat och wc).

Köket är på 28 kvm (kylar, diskmaskin och utgång till bakre veranda och trädgård, tvättstuga på 8 kvm med tvättmaskiner, torktumlare, frys och wc.

En trappa upp finns privat avdelning med matrum på 11,9 kvm, vardagsrum 16,9 kvm, kök 15,3 kvm (med gasspis, köks-ö, ugn, kyl, fläkt och dörr till övre terrass).

Det finns också hall, wc och sovrum på 13 kvm md klädkammare på 3 kvm och badrum med dusch och handfat samt arbetsrum på 13 kvm och terrass på 32 kvm med trappa ner till trädgården.

Två trappor upp ligger hall på 11 kvm, sovrum på 11,3 kvm med badrum (dusch, handfat och wc), sovrum på 13 kvm med badrum (dusch, handfat och wc) och sovrum på 15,8 kvm med badrum (dusch, handfat och wc), sovrum på 12,6 kvm och badrum med dusch och handfat.

Den lättskötta trädgården är på 150 kvm, det finns även en täckt uteplats (med vatten och el, klart att installera sommarkök om du vill det).

Du har vyer ner till floden.

Det finns en egen brun för bevattning. Huset värms med el (centralvärme: golv-värme ), det är ny el oc nya rör, tvåglas-fönster.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1800 €.

Möjligt att köpa möbler och inventarier som passar för B&B.

Perfekt för dig som vill ta över och driva en väl inarbetad B&B-verksamhet i en populär och vacker by vid floden Orb.

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: RRQ650 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.