Borgarhus med trädgård, B&B

Borgarhus, B&B 7 Bedroom 6 Bathroom

Renoverat borgarhus med trädgård, väl inarbetat som B&B med gästrum och privat bostadsvåning. Trädgård och utsikt mot floden.

Kontakta Karin

(MRR 495) Väl inarbetat B&B i en vacker by, med badplats i floden Orb och med 20 minuter från Saint Chinian och 35 minuter från staden Béziers.

 

Detta renoverade borgarhus har en boyta på 280 kvm med  6 gästrum och en separat lägenhet med privat uteplats. 

 

På bottenvåningen har du en entré, sovrum  ca 12 kvm med badrum, och sovrum ca 12 kvm 11,9 kvm med badrum.

 

 

Köket är på 28 kvm med utgång till trädgården, det finns även tvättstuga på 8 kvm, med wc. 

 

 

 

En trappa upp finns privat avdelning med matrum på 11,9 kvm, vardagsrum 16,9 kvm, kök 15,3 kvm (med gasspis, köks-ö, ugn, kyl, fläkt och dörr till övre terrass).

 

Det finns också hall, wc och sovrum på 13 kvm med klädkammare och badrum samt arbetsrum på 13 kvm och terrass på 32 kvm med trappa ner till trädgården.

 

Två trappor upp ligger hall, sovrum på ca 11 kvm med badrum, sovrum på 13 kvm med badrum och sovrum på ca 16 kvm med badrum, sovrum på ca 12 kvm och badrum med dusch och handfat.

 

 

Den lättskötta trädgården är på 150 kvm, det finns även en täckt uteplats (med vatten och el, klart att installera sommarkök om du vill det).

 

 

Du har vyer ut över vinfälten, ner till floden.

 

 

Det finns en egen brun för bevattning. Huset värms med el (centralvärme: golv-värme ), el och rör är i bra skick, tvåglas-fönster.

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1800 €.

Möjligt att köpa möbler och inventarier som passar för B&B.

Perfekt för dig som vill ta över och driva en väl inarbetad B&B-verksamhet i en populär och vacker by vid floden Orb, huset passar också för flera familjer eller stort familjehus! 

 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MRR495 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna, notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.