Borgarhus med pool, stort gästhus med trädgård

Borgarhus med pool 9 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Borgarhus med vackra detaljer, pool och garage samt separat gästhus med egen trädgård, perfekt för uthyrning/generationsboende!

Kontakta Karin

Nytt pris! (MMM899) Generöst borgarhus med terrass och gård med pool samt stort gästhus med trädgård, mitt i en levande by med bra service! Perfekt för en gästverksamhet!

I huvudbyggnaden har du en boyta på ca 280 kvm med 6 sovrum och 2 badrum, gården är på 350 kvm med pool och parkeringsplats.

Det finns även ett stort garage  på 150 kvm och terrass.

Mellan huvudbyggnaden och gästhuset ligger två stora stenlador på 150 kvm och 70 kvm (att inreda vid behov).

Gästhuset på 90 kvm har en egen infart och trädgård på 550 kvm med fruktträd och brunn.

I borgarhuset har du en trappa upp: entré, kök på 16 kvm, vardagsrum 19 kvm med dörrar till terrassen på 25 kvm och matsal 24 kvm.

Vackra originalgolv och dörrar, högt i tak.

Terrassen i samma nivå är på 25 kvm.

Det finns också tre sovrum på 21 kvm, 13 kvm och 20 kvm varav ett har egen wc med handfat, det finns även badrum med dusch, handfat och wc.

På andra våningen ligger tre sovrum på 20 kvm, 20 kvm och 12,5 kvm  och badrum på 11 kvm med badkar, dusch, handfat och separat tvättstuga på 10 kvm med wc.

Sidobyggnader: två stenlador på 150 kvm (möjlig boyta 300 kvm, två våningar) och 70 kvm i det fd stallet.

Gästhuset har en boyta på 90 kvm och separat infart till huset.

Det är helrenoverat; på bottenvåningen ligger ett rymligt kök och vardagsrum på 32 kvm.

En trappa upp ligger tre sovrum på 18 kvm, 13 kvm och 9 kvm samt badrum på 8 kvm med badkar, dusch, handfat och separat wc. Här finns en härlig trädgård på 550 kvm med fruktträd och brunn.

Intill huvudbyggnaden har du den grusade gården på 350 kvm med utekök (vask, kyl, diskmaskin) och pool 7,5×3,5 m.

Det finns centralvärme (oljepanna) och reversibel luftkonditionering på övervåningen (integrerad i taket) samt bra isolering. Taket är i bra skick. Det finns även vedkamin i båda husen, uppvärmning med el i gästhuset.

Huset ligger i en levande by med restauranger, bageri, skolor, post och bank, mediatek och du har ca 25 minuter till Medelhavets stränder!

Om du vill hyra ut kan du räkna med en intäkt på ca 2800€ per vecka i huvudbyggnaden och gästhuset hyrs ut för 90€ per natt. Några veckor bokade 2021 redan!

Den årliga fastighetsskatten är på ca 2000€.

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: MMM899 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.