Borgarhus med pool och park, utsikt!

Borgarhus med pool 3 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage

Ovanligt borgarhus med stor tomt, pool och parkträdgård på drygt 6000 kvm. Vackert läge!

Kontakta Karin

(BED399) Ovanligt och charmigt mindre borgarhus från slutet av 1800-talet med stor tomt, pool och ett vackert läge, i en liten stad strax norr om Béziers.

Här finns en boyta på 170 kvm (två rum hyrs ut som B&B för närvarande). Fint läge på höjden, nära all service, tågstation mm.

På bottenvåningen ligger vardagsrum 22 kvm i anslutning till en glasveranda på 5 kvm, matsal på 20 kvm och köksavdelning 7 kvm (vask, arbetsyta, spis mm).

En trappa upp ligger ett sovrum på 45 kvm med privat badrum (badkar, handfat, wc och bidet, + separat wc).

Två trappor upp har du ett sovrum på 30 kvm med duschrum (stor dusch, separat wc) och sovrum på 25 kvm med badrum (stor dusch, dubbla handfat, wc).

Ytterligare en halvtrappa upp finns sovrum/arbetsrum på 8 kvm med utgång till trädgården.

På tredje våningen i tornet finns ett rum på 5 kvm.

Utomhus har du en stenlagd terrass vid sidan av huset, minigolfbana (9 hål), uppvärmd pool på 10×5 m (salt), natrulig källa med damm, park på drygt 5000 kvm och ytterligare 623 kvm mark med garage (30 kvm).

Huset värms med centralvärme (olja). Den årliga fastighetsskatten är på ca 2000€. Anslutet till kommunalt vatten och el. Eget avlopp med septiktank (att renovera).

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: BED399 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.