Borgarhus med pool och park-trädgård

Borgarhus med pool 4 Bedroom 3 Bathroom 2 Garage

Otroligt, renoverat borgarhus med vackert läge, stor parkträdgård och pool!

Kontakta Karin

SÅLD! (FCE561) Magnifikt borgarhus med stor pool och trädgård.

Här finns en boyta på ca 200 kvm med genuina detaljer, terrasser, pool och vacker trädgård.

 

På bottenvåningen ligger entré, wc och ett kök/matrum på 34 kvm. I köket finns köksinredning, spis, ugn, fläkt och diskmaskin och glasdörrar ut till terrassen och trädgården.

Det finns två salonger på 20 kvm och 18 kvm och terrassen i sydläge är på 20 kvm, med härlig utsikt.

En trappa upp ligger arbetsrum/sovrum på 18 kvm, sovrum på 20 kvm, sovrum på 18 kvm, badrum med badkar och handfat, wc med handfat, badrum på 15 kvm med badkar, dusch och handfat och klädkammare på 5 kvm.

Två trappor upp ligger sovrum på 20 kvm, wc med handfat, förråd på 8 kvm.

Den inhägnade trädgården på 2421 kvm ligger i sydläge med underbar utsikt, pool på 12×5 och poolhus med wc och dusch, utekök med grillplats.

Det finns även ett ett dubbelgarage.

Huset värms med centralvärme (oljepanna), det är tvåglasfönster. Taket är i bra skick.  Det finns centraldammsugare, automatiskt bevattningssystem och 5 brunnar (eget vatten till trädgård och pool).

Den årliga fastighetsskatten är på ca 1800 €. Huset ligger i en by med bageri och du har 5 minuter till Saint-Chinian med all service och välkänd torgmarknad två dagar i veckan. 

Välkommen med din intresseanmälan!
Ange gärna ID: FCE561 i kontaktformuläret HÄR!

 

Maila karin@husilanguedoc.se

Ring +33(0)6.29.54.22.87

Karin Kloo

Mäklararvodet är inräknat i priset och betalas av säljarna enligt avtal med mäklaren. Notarieavgifter tillkommer vid köp enligt gällande taxa.

Observera att angivna mått är ungefärliga, utom då de anges enligt Loi Carrez, då de är exakt uppmätta av ett oberoende undersökningsföretag.